SEO

Un site nepromovat este un site nevizitat.

Search Engine Optimization

In epoca in care internetul acapareaza din ce in ce mai multi adepti, "batalia" pentru a fi cat mai vizibil a devenit din ce in ce mai dura.

Din fericire in mediul on line, luptele nu se poarta cu mitraliere, tancuri si avioane, insa cunoasterea celor mai bune strategii si tactici din promovare, duc intotdeauna la victorie.

Exista o expresie care este des utilizata de strategii SEO, GOOGLE ADWORDS si mai nou social media: "Un site nepromovat este un site nevizitat."

Foarte adevarat.Sa va dau un exemplu: un website ce se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, care nu este gasit pe motoarele de cautare,e ca un mall cu sute de standuri, magazine, intr-un oras unde nu mai locuieste nimeni.

In zadar este deschis non stop, nu intra nimeni, nu sunt cumparatori, asa ca in final mallul va da faliment.

De aceea, campaniile SEO (search engine optimization, promovare pe motoarele de cautare, aparitia pe prima pagina in cautarile google), sunt o componenta importanta de strategie de marketing on line.

Evident, SEO va ajuta sa ajungeti pe pozitii favorite pe motoarele de cautare, sa aveti mai multi vizitatori si implicit sa va creasca numarul de clienti.

De precizat ca aceasta procedura denumita pe scurt SEO, poate sa dureze sau mai bine spus, rezultatele ei sa fie vizibile peste 1-3 luni de la demarare.

Ai un proiect in minte?

Hai sa vorbim!

Avem 10 ani de experienta in domeniu si oferim cele mai bune solutii pentru afacerea ta.
Contact