Website Design & Optimizare mobil

Toate proiectele se pliaza pe cerintele clientilor, ei fiind cei care au decizia finala in ceea ce priveste continutul website-ului.

Website Design

Avem in portofoliul nostru peste 300 de proiecte realizate in cei 10 ani de activitate,proiecte care au avut la baza cele mai moderne tehnologii in web design si dezvoltare web.

Toate proiectele se pliaza pe cerintele clientilor, ei fiind cei care au decizia finala in ceea ce priveste continutul website-ului.

Totul trebuie sa aiba finalitate, ca vizitatorii unei pagini web trebuie sa creada ceea ce vad. Din acest motiv "vocea" brandului tau trebuie sa se faca auzita inainte de parerile mai mult sau mai putin acreditate ale utilizatorilor anonimi sau chiar ale concurentei.

Optimizare mobil

De ce este necesar ca site-ul vostru sa fie mobile-friendly adica adaptat pentru a fi accesat si de pe telefonul mobil?

Imaginati-va un utilizator care acceseaza site-ul dvs. pe un dispozitiv mobil. Poate utilizatorul citi cu usurinta pagina dumneavoastra si pentru a gasi informatiile necesare sau este prea greu de folosit?

Versiunea desktop a unui site poate fi dificila pentru a vedea si de a accesa informatii pe un dispozitiv mobil. Versiunea desktop nu e mobil-friendly si va cere utilizatorului sa mareasca srisul pentru a citi continutul. Utilizatorii vor gasi aceasta experienta frustranta si cel mai probabil vor renunta la site.

Alternativ, versiunea mobil-friendly este usor de citit si imediat utilizabila. In SUA, 94% din persoanele cu smartphone-uri cauta informatii locale pe telefoanele lor. Interesant, 77% din cautarile mobile apar la domiciliu sau la locul de munca, locuri in care computerele desktop sunt susceptibile de a fi prezente. Neimplementarea versiunii pentru mobil a siteului este paguboasa pentru afacerea voastra si va continua sa fie asa pana o sa luati decizia de a moderniza websiteul. Echipa WebExpres a inceput procesul de optimizare a siteurilor asigurandu-si clientii ca vizitatorii pot avea o experienta buna atunci cand acesta este accesat de pe dispozitivele lor mobile.

Ai un proiect in minte?

Hai sa vorbim!

Avem 10 ani de experienta in domeniu si oferim cele mai bune solutii pentru afacerea ta.
Contact